AS SECURITY
De beveiliger voor alkmaar en omstreken.

Horecabeveiliging

Het uitgaansleven is de laatste jaren aanmerkelijk veranderd. Vuurwapens, drugs, agressie en afpersing steken bij horecagelegenheden steeds vaker de kop op. Ter bescherming van gasten en personeel is het daarom geen overbodige luxe meer om aan de hand van een adequaat beveiligingsplan maatregelen te treffen die deze ongewenste ontwikkeling een halt kunnen toeroepen.

De basis van een goede horecaportier wordt bepaald door diens persoonlijkheid. AS Security verricht daarom dan ook een strenge selectieprocedure voor het aannemen van horecaportiers. Een goede horecaportier dient over goede communicatieve vaardigheden te beschikken en een representatief voorkomen te hebben. De horecaportier is immers het eerste contact met uw klant en is daardoor uw en ons visite kaartje.

AS Security levert personeel voor toegangscontrole, al dan niet uitgerust met detectie apparatuur, toezichthouders cq ordediensten, gastheren en gastvrouwen, beveiliging met gecertificeerde honden, beveiliging met paarden, parkeerbeheerders en eventueel bomverkenners. Aansluitend aan de werkzaamheden zal hun tenue aangepast worden van casual tot smoking.

AS Security houdt zich o.a. bezig met

Horeca portiers gezocht
Op dit moment zoeken wij Horeca portiers
voor Alkmaar in de weekenden!
*salaris op CAO voorwaarden

klik voor meer informatie >


Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging
Object beveiliging
Persoonsbeveiliging
Winkelbeveiliging