AS SECURITY
De beveiliger voor alkmaar en omstreken.

Winkel beveiliging

Winkelbeveiliging houdt in dat beveiligingsmedewerkers al dan niet permanent aanwezig zijn in de winkel om zorg te dragen voor de beveiliging en het algemene gevoel van veiligheid.

Of het nu gaat om een winkeldiefstal, bommelding, brandmelding of enige andere calamiteit; het alert reageren op deze voorvallen door een van onze beveiligingsmedewerkers kan ernstige verstoring van uw bedrijfsproces voorkomen. Zijn of haar aanwezigheid zal sowieso preventief werken op potentiële winkeldieven.

AS Security heeft zo zijn eigen ideeën over winkelbeveiliging. Deze wijken enigszins af van het simpelweg aanwezig zijn in de winkel. Dit kan betekenen
dat hij/zij ook uw winkelwagentjes ophaalt (van buiten of binnen het winkelgebied), maar ook het overnemen van kassawerkzaamheden kan tot de mogelijkheden behoren.Die winkels waar diefstal tot proletarisch winkelen is verheven, bedienen wij met een risico analyse die aangeeft hoe in het specifieke geval van deze winkel gehandeld moet worden. Hierbij is het overnemen van andere werkzaamheden natuurlijk niet aan de orde. Eerst zal de omvang van de winkeldiefstal tot normale proporties moeten worden teruggebracht.

Door toepassing van winkelsurveillance leveren wij op een professionele manier een belangrijke bijdrage ter voorkoming van winkelcriminaliteit en het vergroten van het veiligheidsgevoel voor zowel winkelend publiek als winkelpersoneel. Winkelcriminaliteit komt helaas steeds meer voor: door winkelend publiek, personeel, interieurreinigers en leveranciers. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen euro's verlies in de retail en detailbranche.

Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen. Maar dit geldt uiteraard ook voor u als ondernemer en uw personeel.
Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail en detailbranche. Controle op zowel ingaande als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van een ieder zeker te stellen. Maar zeker ook preventie van diefstal is daarbij actueel. Nadat wij een winkel hebben doorgelicht op o.a. eventuele risico's, omgevingsfactoren en de wensen van de ondernemer zijn doorgenomen, verzorgen wij een compleet beveiligingsplan.

De benadering van een winkelsurveillant van AS Security is bovenal preventief. Het toezicht is erop gericht winkeldiefstal en andere escalaties te voorkomen. Indien noodzakelijk wordt er repressief ingegrepen.

AS Security houdt zich o.a. bezig met

Horeca portiers gezocht
Op dit moment zoeken wij Horeca portiers
voor Alkmaar in de weekenden!
*salaris op CAO voorwaarden

klik voor meer informatie >


Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging
Object beveiliging
Persoonsbeveiliging
Winkelbeveiliging