AS SECURITY
De beveiliger voor alkmaar en omstreken.

Over Alkmaar Security

“Een prettig dichtbij-gevoel”, een laagdrempelige aanpak en “niet moeilijk doen”. Dat zeggen onze klanten over ons. We vinden het belangrijk om onze klanten werkelijke en gerichte aandacht te geven, flexibel te zijn en ons enthousiasme te tonen.

AS Security is een bedrijf met vakkundige en ervaren mensen. We hebben ruim 20 jaar ervaring. “Het dichtbij-gevoel”, laagdrempeligheid en gelijkwaardigheid - dat maakt AS Security anders, vinden onze klanten. Samen met echte aandacht, flexibiliteit en enthousiasme.

AS Security is zorgvuldig. Zo zorgvuldig dat onze eigen dienstverlening wordt beveiligd door middel van continue monitoring. Door onder andere tevreden
heidsonderzoeken, het vragen naar verbeterpunten en het beoordelen van onze eigen dienstverlening middels een rapportcijfer, komen wij tot een continu proces van beheersing en verbetering.

AS Security werkt tegen van tevoren overeengekomen scherpe prijs zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Wij bieden professionele beveiliging in de regio's Alkmaar, Schagen, Haarlem, Zaanstad en Amsterdam,

Vanzelfsprekend zijn wij een door het Ministerie van Justitie erkend particulier beveiligingsbedrijf.


AS Security houdt zich o.a. bezig met

Horeca portiers gezocht
Op dit moment zoeken wij Horeca portiers
voor Alkmaar in de weekenden!
*salaris op CAO voorwaarden

klik voor meer informatie >


Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging
Object beveiliging
Persoonsbeveiliging
Winkelbeveiliging